Wij produceren boeken

  • Gebrocheerde boeken
  • Gebonden boeken
  • Integraal gebonden boeken
  • Speciale boeken

Meer info

Wij zijn Binderij van Wijk

Al ruim 100 jaar combineren wij voor uitgeverijen en drukkerijen het ambacht van het boekbinden met moderne technologie en de nieuwste ontwikkelingen.

 

Bekijk voorbeelden van ons werk of neem contact op met een van onze specialisten. Wij verwerken oplages tussen de 100 en 100.000 exemplaren.

Bindwijze

Gebonden

Het gebonden boek is de oudste verschijningsvorm van een boek. Een mooi, tijdloos product met de traditie van het oude ambacht.

 

Wij maken genaaid of garenloos gebonden boeken van ultieme kwaliteit. Met zo’n 35 gespecialiseerde medewerkers verzorgen we in onze eigen binderij het hele proces: voorsnijden, vouwen, vergaren, naaien, overlijmen, banden maken, foliedrukken, bandzetten, stofomslagen omleggen en verpakken. Met oog voor elk detail; van het eerste tot het laatste exemplaar.

Meer over gebonden

Bindwijze

Gebrocheerd

Een gebrocheerd boek is een boek met een buigzame omslag. Vakmanschap in een modern jasje. Deugdelijk verlijmd en handig in gebruik.

 

Een gebrocheerd boek is een boek waarbij we de rug van het boekblok – het binnenwerk – verlijmen aan een buigzaam, flexibel omslag. In de volksmond heet een gebrocheerd boek daarom ook vaak een boek met een slappe kaft of een softcover. We produceren zowel genaaid als garenloos gebrocheerde boeken. Natuurlijk met dezelfde aandacht en precisie als bij onze gebonden boeken.

Meer over gebrocheerd

Bekijk voorbeelden uitOns portfolio

Al decennialang produceren wij boeken in allerlei soorten en maten en voor allerlei gelegenheden. Van bijzondere museumboeken, kinderboeken en agenda’s tot catalogi, kookboeken, speciale uitgaven en meer.

Vragen, opmerkingen en contact

Heb je een vraag, suggestie of opmerking?

Vul het contactformulier in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

 

Binderij van Wijk Utrecht BV

Martin Ovenweg 19
3555 HZ Utrecht

KvK-nr.: 30286737
BTW-nr. NL8223 28 963 B01

 

Van maandag t/m donderdag is Binderij van Wijk telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 16:30 uur. En op vrijdag van 08:00 tot 14:00 uur.

 

+31(0)30 2447979

 

In de avonduren en in de weekenden kun je ons natuurlijk altijd mailen.

 

info@binderijvanwijk.nl

Bekijk hier wie er bij ons werken