Investering in twee nieuwe Aster naaimachines

Begin dit jaar heeft Binderij van Wijk geïnvesteerd in de aanschaf van twee nieuwe Aster naaimachines, welke in juni 2023 geplaatst zullen worden. Met het treffen van de voorbereidingen is al begonnen.

 

Het liefst had de binderij deze naaimachines in het voorjaar willen plaatsen, maar dit bleek niet haalbaar te zijn vanwege de moeilijke leveringen van onderdelen aan de fabriek in Italië waar de machines geproduceerd worden. Het gaat hierbij specifiek om de elektrische delen en computercomponenten waarvan de levering vertraagd is.

 

Er was bewust gekozen voor plaatsing in het voorjaar, omdat dit historisch gezien altijd een rustige periode is. Daarnaast betekent de komst van de twee nieuwe naaimachines dat ook de verdeelunit (de koppeling tussen de vergaarmachine en de naaimachines) onder handen genomen moet worden. Nu door leveringsproblemen de machines pas in juni komen, is besloten om deze ‘revisie” van de verdeelunit naar voren te halen. Deze staat momenteel gepland in de eerste weken van januari.

 

Het in tweeën hakken van deze grote operatie biedt ook voordelen. Aangezien de verdeelunit in het voorjaar onder handen genomen wordt, kan de binderij gewoon blijven produceren op de huidige naaimachines met handinleg. Tegen de tijd dat de twee nieuwe naaimachines geplaatst worden, kan er weer gebruik gemaakt worden van de vergaarmachine met het verdeelstation. Daarnaast beschikt de binderij ook over back-up capaciteit in de vorm van een stand alone vergaar- en naaimachine.

 

Zoals u leest, heeft Binderij van Wijk de benodigde maatregelen getroffen om zijn klanten optimaal te kunnen blijven bedienen tijdens de revisie en plaatsing van de nieuwe Aster naaimachines. De betrouwbaarheid en kwaliteit van het werk zal daardoor nooit in gevaar komen.

Deel dit bericht:

Laatste berichten

Trots presenteren wij onze twee nieuwe automatische boekennaaimachines

Lees meer

Efficiënt geïnvesteerd in ‘ijzer’

Lees meer

Wij blijven altijd onze kwaliteit verbeteren

Lees meer